Site icon Mamina čarolija

Popusti za opremu za bebe koje ne smijete propustiti

Sljedeći tjedan od 15.11. u shopping centru Westgate se održava važan sajam za sve buduće i sadašnje roditelje koji se trebaju opremiti za novog člana obitelji. Svi koji planiraju kupnju i čekaju posebne popuste, sada je trenutak kada trebate izvući svoje kartice i gotovinu, te osigurate vaše vrijeme za najbolje ponude i popuste. Westgateovi dani beba, djece i trudnica, prvenstveno nude raznoliku ponudu na jednom mjestu s najvećim popustima. Sajam ovoga tipa održava se samo dva puta u godini i najveći je takav u regiji.

Na sajmu se predstavljaju najveći i najkvalitetniji brendovi i lanci dječje opreme, a najbolje od svega je što je moguće sve vidjeti i isprobati na jednom mjestu.
Podsjećam vas na popis za kupovinu koji je potreban prilikom opremanja novorođenčeta. Kao što vas većina zna, nije lako u šumi raznolike ponude pronaći ono što će vam biti zaista potrebno i što ćete koristiti, pa predlažem nekoliko proizvoda koji će vam zaista biti prijeko potrebni.
Dječja kolica, autosjedalica, dječji krevetić i nosiljka za mene su osnovna četiri proizvoda koji će zauzimati posebno mjesto u vašem svakodnevnom životu.
Ranije sam pisala o čemu sve treba voditi računa prilikom kupovine dječjih kolica, a na sajmu je idealna prilika vidjeti kolica uživo, probati njima rukovati, sklopiti ih i rasklopiti, te pokušati podići kako bi osjetili njihovu težinu. Ne postoje univerzalna dječja kolica koja će odgovarati svim roditeljima, jer ona ovise o vašim životnim navikama, koliko god vas na prvu možda privukao ili odbio dizajn. Najlakše mi je to usporediti s tipom automobila, jer sigurno postoje trenuci kada vam najbolje odgovara Smart, a nekada vam nije dovoljan niti Jeep. Pa tako ćete na prvu uočiti razlike u kolicima koje su potrebna za novorođenačku dob u prvim mjesecima, te ona koja će vam uvijek biti pri ruci kada beba krene sjediti. Mi smo pravi svjedok da je dobro imati velika kolica s košarom za hladne zimske mjesece i malenu bebu.
Danas mi je nezamislivo da ih nisam imala za naše prve proljetne šetnje. Dok s druge strane, jednako mi je tako nezamislivo da danas velika kolica vučem sa sobom kada trebamo samo uletiti u shopping centar. Za odabir prvih kolica savjetovala bi da na sajmu pogledate modele iCandy Peach ili Lime. Radi se o velikim i prostranim kolicima koja pružaju glatkoću vožnje , a izrađena su od luksuzne tkanine. Tada su nam naša Ergobaby Metro kolica nezamjenjiva. Njih ćete također imati priliku pogledati, isprobati i kupiti na sajmu,a ja sam ih ranije snimila u unboxingu
Kako smo mi odabrali dječji krevetić  također je jedna od tema koju sam ranije obradila, te se nadam da će vam pomoći u vašoj odluci. Nosiljka je za mene dio opreme bez koje mi ne prođe niti jedan dan, bez nje ne mogu zamisliti život. Za nuždu mogu preživjeti dan bez kolica, i bez dječjeg krevetića, pa i bez autosjedalice ako se snađem za drugi tip prijevoza, ali u svakoj kombinaciji ne mogu taj dan zamisliti bez nosiljke.
Pojasnila sam koje su to najčešće situacije u kojima nosiljka čini mamu i bebu sretnima. Kada krenete proučavati autosjedalice prvo vodite računa o sigurnosti koju ona djetetu kao sudioniku u prometu pruža, a potom kako će se ona uklopiti u automobil koji vozite. Na sajmu možete provjeriti koja je autosjedalica kompatibilna s vašim automobilom i kako bi se najbolje uklopila. Ptičice su mi šapnule da će na sajmu biti predstavljene i najnovije autosjedalice koje do sada još nisu u prodaji na tržištu. Ne mogu dočekati da ih isprobamo.
Uz ove tu su još mnogi dodaci kojima ćete opremati vašu bebu ili dijete u razvoju.
Posjet sajmu će vam sigurno dobro doći i za razvijanje ideja i razvijanje osjećaja da prinova stiže u vaš dom. Osim što na sajmu možete uštedjeti, sigurna sam da će vam još više pomoći korisni savjeti koje vam osoblje koje se godinama bavi dječjom opremom može pružiti. Sajam beba je ujedno idealna prilika da roditelji dođu do prave informacije od strane stručnjaka na licu mjesta.
Exit mobile version