Site icon Mamina čarolija

beSafe iZi Transfer – kako prenijeti bebu iz auta bez buđenja?

Svi roditelji će se pronaći u trenutku, kada dijete koje spava pokušavate izvaditi iz autosjedalice, ono se najčešće probudi. Osim toga dodatno otežava kada trebaš u ruke uzeti novorođenče, kod kojih uvijek treba dodatno paziti na položaj glave i leđa. U ovu posebnu nosiljku(BeSafe iZiTransfer ) zaljubila sam se još na prezentaciji prije više od godinu dana. Tada mi je bilo žao što moja beba više nije tako mala, da ju možemo ovako jednostavno prebacivati na relaciji autosjedalica-kolica-krevetić-kolica-autosjedalica. Ovaj dodatak je naprosto genijalan izum mudrih Skandinavaca (označen oznakom Scandinavian Safety) koji uvijek imaju ideje za nešto što nikome drugome nije palo na pamet. Osim toga, kod njih je veliki dio godine hladno, tako da bi kod ovoga dodatka bitno istaknula i to kao komponentu praktičnosti.

BeSafe iZiTransfer omogućuje vam da nježno prenesete bebu iz kolica do automobila do kuće bez buđenja. Dizajniran je tako da se prilagođava prirodnom obliku djeteta i podržava ga, te omogućuje prijenos bebe bez promjene položaja spavanja. U Hrvatskoj je dostupan u svijetlo sivoj boji, dok je u drugim zemljama dostupan i u svijetlo plavoj.

Tehničke informacije

Visina: cca. 56-68 cm

Maks. težina: 9 kg

Starost: cca. 1 – 6 mjeseci

Odobreno: Procjena sigurnosti s TÜV-om (globalni lider u nezavisnim inspekcijskim službama)

Testiran u sudaru: Da

Kompatibilnost: Autosjedalice koje se koriste od rođenja (one koje su navedene u uputama za korištenje)

Ugodan i udoban za dijete i roditelje

Meni osobno se najzgodniji učinio u trenucima kada trebam otključati i otvoriti vrata. Trenutno se moj ulazak u zgradu sastoji od otvori-zatvori vrata od željezne ograde, potom vrata od stubišta, zatim vrata od stana. Ako smo kolicima, popisu nadodajte i vrata podrumskog spremišta za kolica. Volimo se nositi u nosiljci i trenutno koristimo Ergobaby Embrace, no nije svaka situacija niti za nošenje u nosiljci. Malu bebu koja nije stara niti 2 mjeseca čak se i ne preporučava dugo nositi u nosiljci, te nam je ovaj vid brzog transporta u iZi Transferu idealan. Bebe starosti do 2 mjeseca puno i često spavaju, te je ova nosiljka upravo idealna za njih. Dogodi nam se da dok bebu pripremim za izlazak, utoplim i zakopčam u iZi Transfer nosiljku, da ona zaspe prije nego li se mama obukla.

Jedan od glavnih benefita koji bi istaknula je da prilikom nošenja nježno i čvrsto omata dijete što pomaže smirivanju djeteta, ima dodatno pojastučenje u području glave za dodatnu udobnost i podršku, a razvijeno u uskoj suradnji s fizioterapeutima. Sve je dizajnirano da se u potpunosti prilagodi i podrži prirodni oblik bebe,odnosno oponaša prirodan položaj djetetove glave, vrata, leđa, stražnjice i bedara. Uz sve to ima meke, fleksibilne ručke koje osiguravaju udobno nošenje djeteta,a i dalje dijete možete obgrliti kako god vam odgovara, čak i podići na rame, ako je potrebno.

Vjerujem da ćete biti zadovoljni s ovim praktičnim dodatkom koliko smo i mi. Nas svakodnevno zaustavljaju i pitaju gdje smo to “čudo” nabavili.

Proizvod je dostupan putem BeSafe stranica i u trgovinama s dječjom opremom.

Exit mobile version