Site icon Mamina čarolija

Što djeci darovati za Uskrs?

Vjerujem da ovih dana mnogi od vas razmišljaju trebaju li i što trebaju kupiti djetetu za Uskrs?! Jer će dan, dva nakon Uskrsa glavna tema u vrtiću i školi biti “što si dobio za Uskrs“. Doduše, baš svako dijete voli dobiti novu igračku. Ne postoji mališan koji ne iskazuje oduševljenje kada vidi nešto novo. Mi odrasli također nismo puno drugačiji.


No, malenoj djeci čak i obična kartonska kutija često znači veliku zabavu. Nešto stariji klinci ipak imaju svoje konkretne želje.
U mome sjećanju je da smo oduvijek za Uskrs u gnijezdo dobivali slatkiše i obojana jaja. Veselili smo se tko će u danu skupiti više obojanih jaja. To je tradicija koju želim održati i sa svojom djecom. Uskrs je za mene blagdan rađanja novog života i svega lijepog što proljeće sa sobom donosi.
Povezujem ga s bojanjem jaja i mirisom kuhane šunke,pince i francuske salate.
I slatkiša, gomilom slatkiša.

Ove godine sam pronašla baš savršen poklon koji sve ovo objedinjuje.Za malene je klince kao što su moji. Golemo personalizirano kinder jaje i puno je slatkiša.

Izrađuju ga u

Tebi za osmijeh, maloj čaroliji personaliziranih poklona. Ne bilo kakvih slatkiša, Kinder slatkiša.

I sami znate da je samo jedna Kinder čokolada i s njom se nijedna usporediti ne može.


Vjerujem da će klinci biti oduševljeni. Djevojčica će dobiti još kapicu i mašnicu, a dječak Lego kockice.
Ovo nam je drugi Uskrs zaredom u potresnom izbjeglištvu. Vjerujem da će sljedeći biti kod naše kuće i s ubranom travom iz našega vrta.

A vi,hoćete li pričati djecu priču o zecu i gnijezdu, darivati ih skupim poklonima ili sitnicama to je na vama, međutim ono što će oni najviše cijeniti je vrijeme provedeno s vama.

Možda će vas zanimati članak: Ovo su pokloni s kojima ćete oduševiti svaku trudnicu ili mladu mamu

 

Exit mobile version