Site icon Mamina čarolija

Kako izgleda mjesto o kakvom svaka mama na porodiljnom sanja?!

Svaka mama na porodiljnom sanja o mjestu gdje će se zavaliti u udobnu fotelju i neometano piti kavu ili čaj, dok se njezina beba zadovoljno igra na sigurnom, čistom i toplom prostoru. E, takvo mjesto od ove zime postoji i izvan naše mašte. Klubko je mjesto o kojem ste maštali. Nalazi se na zagrebačkoj Trešnjevci, par minuta hoda od Trešnjevačkog placa i 1 minutu od Doma sportova. U Klubko samo dođete, bez najave, kada god poželite popiti kavu u miru. Nije kafić, a nije ni igraonica.

Klubko je uzeo najbolje od oboje. Beba se igra pod vašim nadzorom, a vi se odmarate i uživate. Nakon svega ne trebate prati šalice,niti skupljati igračke. Imate uz sebe čisto i uredno mjesto za presvlačenje i wc.

Možda će vas zanimati članak: [Zagreb] Gdje presvući bebu? Kako izgledaju sobe za prematanje i zašto ih nema više

I parking!

Zvuči idilično?

Isprobali smo! 6 mama i 6 beba se okupilo u isto vrijeme u Klubku.
Zaista smo sjedile dok su se bebe zabavljale u tom predivnom prostoru.


Klubko uživo izgleda još bolje nego na fotografijama, dapače nemoguće je prenijeti taj dojam osim doživjeti ga. Svaki i najmanji detalj je uređen s puno ljubavi i pažnje, a nalazi se točno na svom mjestu. Mislim da nikada do sada nisam bila na mjestu koje je uređeno s toliko ukusa i pažnje posvećene najmlađima. Nema oštrih rubova, opasnih igračaka sa sitnim komadićima – sve je baš onako kako treba biti.

Opušteno sam ostavila Davida u sobi za igru i u miru razgovarala s osnivačicama Klubka. Ne morma ni napominjati da se mali šef za to vrijeme jako dobro zabavljao.

U sklopu prostora nalazi se uz Družionicu i Klubko Labos – prostorija za održavanje edukativnih i kreativnih radionica za roditelje i djecu te rekreacije za trudnice, mame i bebe.

Za najmanje, u planu su baby play groups i brbljaonice za mame i bebe, čime Klubko starta od siječnja. A 10.12. će se Klubko Labos pretvoriti u koncertnu dvoranu – kada u goste dolazi Vesna Matana Matić te će za mame, tate i bebe održati Božićni koncert.

Kako izgleda Klubko iz dječje perspektive?!

Exit mobile version