Site icon Mamina čarolija

BeSafe pojas za trudnice u vožnji automobilom

besafe pojas za trudnice

BeSafe pojas za trudnice iZi FIX  štiti dva života istovremeno, majka je propisno vezana, a bedreni je pojas istovremeno odmaknut od njenog trbuha i nerođenog djeteta.  Jednostavno se postavlja i kopča, a svakoj trudnici omogućava sigurnu vožnju i za nju i za bebu. Buduća mama može biti u ulozi vozačice ili na suvozačevom sjedalu, a pojas se može koristiti i na stražnjim sjedalima uz pričvršćenje putem ISOFIX sustava.

BeSafe pojas za trudnice ne ometa osnovne sigurnosne performanse automobilskog pojasa u 3 točke, ali pomaže u pravilnom pozicioniranju bedrenog dijela pojasa tako da uvijek čuva nerođeno dijete. BeSafe pojas za trudnice iZi FIX testiran je u sudaru zbog vaše sigurnosti. Ovako pojas izgleda uživo i na sjedalu automobila:

Osobno sam ga koristila tijekom cijele prve trudnoće i sada u drugoj trudnoći, no gotovo da ga nismo ni izvadili iz auta, u slučaju da trebam prevesti neku trudnicu, da i ona bude sigurna i zaštićena.

Povećana sigurnost za nerođeno dijete                     

                                                                                            

Pojas za trudnice zadržava sigurnosni pojas automobila na pravilnom položaju na tijelu, tako da je majka propisno vezana, a bedreni je pojas istovremeno odmaknut od njenog trbuha i nerođenog djeteta. U slučaju sudara, odrasla osoba teži 3 do 5 tona. Beba je smještena u prednjem dijelu trbuha i na taj je način izložena velikim opterećenjima. Da bi zaštitio bebu od ozljeda automobilskim pojasom, BeSafe pojas za trudnice stoga postavlja pojas ispod trbuha i bebe, te preko kukova.

Povećana udobnost i upotrebljivost

Osim što štiti nerođeno dijete, BeSafe pojas za trudnice iZi FIX, također budućoj majci povećava udobnost smanjujući neugodan pritisak na trbuh i mjehur tijekom putovanja. Poboljšana međunožna kopča kroz koju se umetne pojas osigurava da je pojas ispod trbuha, što trudnici omogućava naginjanje prema naprijed i jednostavnu svakodnevnu upotrebu

Može se koristiti na gotovo svim sjedalima u automobilu

BeSafe pojas za trudnice iZi FIX lako se može instalirati na gotovo sva sjedala u automobilu. Pojas se može postaviti na ISOfix priključke na sjedalima ili instalirati pomoću priložene trake.

Izvor ilustracija: Besafe.hr

Kopčanje je brzo i jednostavno i samo 2 poteza, više pogledajte u videu:

Exit mobile version