Site icon Mamina čarolija

Savršen poklon koji će kod vašega djeteta razvijati kreativnost!

najbolji poklon bajka

Sigurno se ovih dana pitate što naručiti vašim mališanima pod bor, a da ih zadržimo u mirnoj i kreativnoj igri? Ovoga Božića najmanje ćemo žaliti ako djetetu kupimo nešto za igru kod kuće. Svjesni smo koliko je za sve nas bitno vrijeme provedeno u kući, posebno u zimskim mjesecima, a nakon cijele godine ideja za kvalitetno vrijeme kod kuće nam sad već sigurno nedostaje. Mnoge mame se pitaju „kako ih zadržati u ovako malo prostora, a da budu mirni“. Najljepše trenutke iz djetinjstva koje pamtim vezani su uz mirne igre za stolom, tijekom kojih bi puno pričali. Tada iz djece izlete svi oni „biseri“ koji se dugo prepričavaju i pamte, a vrijeme prolazi brzinom svjetlosti. Čarolija svjetlosti, kreativnosti i neispričanih priča, spojila se u jednoj igri za stolom, proizvedenoj u Hrvatskoj, a zove se Čiri biri bajka.

Mini izdanje igre

Čiri biri bajka je nikad ispričana priča i kutija puna čarolije. Prepuna je događaja i zadataka u kojima svi igrači sudjeluju i trebaju jedni drugima pomoći. Ona je prilika da ispričate neispričanu bajku i skupa s djetetom budete jedan lik iz bajke.

Složena je u dijelove koji stvaraju kartu neotkrivenih i neistraženih prostora, koji će probuditi dijete u vama, a djeci dati priliku da razviju svoju kreativnost do maksimuma.

Likovi u priči mogu imati supermoći, no nisu savršeni. Bit igre je dodijeliti im vrline i mane koje će oni koristiti u svojim lutanjima čarobnom pločom za vrijeme istraživanja, kretanja i skupljanja.

Dolazi u 3 razine – lagano (4-6 godina), standardno (7-10 godina) i napredno (10+ godina)

Kreirajući vlastitu bajku svaki put iznova prolaze kroz fazu zapleta, vrhunca i raspleta.

Za mene ove godine nema čarobnijeg poklona. 🙂

Za samo 169 kn u Božićnoj promotivnoj ponudi sigurno nećete naći bolji poklon za više igrača. Igra je dostupna i u velikoj verziji (349 kn), no već se rasprodala i biti će dostupna opet u siječnju. Tada može nekome biti idealan poklon za rođendan.

Važno je napomenuti da je ova igra isključivo hrvatski  proizvod, dizajnirana i proizvedena kod nas, a preporučuje ju Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Pogledajte unboxing video, što je sve sadržano u kutiji:

Exit mobile version