Site icon Mamina čarolija

Kako izgleda fotografiranje u trudnoći i koji je pravi tjedan za fotkanje?

Za mene trudnoća nije bila čarobna, niti u jednom tjednu. No, držalo me u “komadu” fotkanje s velikim stomakom. Jako sam htjela imati fotografije iz prve trudnoće, kako bi ju pamtila samo po tome. Već danas sam zaboravila na sve što je bilo bolno, a fotografije mi na trenutak vraćaju taj slatki okus iščekivanja za vrijeme nošenja najdragocijenijeg tereta.
Svakoj trudnici bi preporučila da se prepusti iskusnom fotografu u trudnoći. Mjesecima nakon poroda osjetiti ćete fantomske udare bebe koja više nije unutra i nesvijesno ćete maziti svoj trbuh. Fotografiranje smo imali na dvije lokacije, onaj intimniji dio smo obavili doma u donjem vešu,a onda smo drugi dio odradile u jesenskom koloritu, u šumi i lišću.
Nadam se da ću u drugoj trudnoći biti u 30tim tjednima sredinom ljeta, tako da stvorimo photo session u vodi. Obzirom da je ovaj bio sniman u prosincu, jako čudno su nas gledali prolaznici, “gle, tamo trudnica leži u lišću“. Uvijek sam bila spremna za dobru fotografiju učiniti sve što je potrebno.
Možda ćete zanimati:
Kako je izgledalo fotografiranje jednogodišnjaka u studiju?
Kako izgleda fotografiranje bebe kod kuće?
Exit mobile version