Site icon Mamina čarolija

Kako čestitati na rođenju bebe?

U vremenu kada su društvene mreže i razni alati za dopisivanje glavni i univerzalni način komunikacije, jako je teško pronaći originalan način za čestitanje rođenja djeteta, jednako kao i svih drugih prigoda. Iskreno me žalosti, obzirom da se digitalnim načinom čestitanja gubi svaki trag u vrlo kratkom vremenu, a uspomene s vremenom blijede. Najčešće također majci djeteta ne možete upućivati tisuću poziva u rodilište jer je u fazi oporavka i upoznavanja s bebom.

Rođenje djeteta je najemotivniji trenutak u životu svakog para i obitelji. U takvim trenucima, važno je pokazati znak pažnje novim roditeljima – porukom, čestitkom ili poklonom. Uvijek mi je bilo fascinantno kako je moja mama dobila veliki broj telegrama za svako dijete i kako ih čuva i danas na posebnom mjestu. U rodilišta je zabranjeno unositi cvijeće, balone i ostale dekoracije, a često puta su posjete ograničene na 1 osobu tj. tatu ili partnera.

Ako želite čestitati na način kojeg će novi roditelji zauvijek pamtiti, možete poslati telegram čestitku koja će stići isti dan izravno u rodilište, preko stranice Telegram Roda.
Ne postoji majka koja neće biti dirnuta kad pročita riječi podrške drage osobe samo nekoliko sati nakon rođenja djeteta. Ako tome još pridodate jedan od simpatičnih prigodnih poklona, iznenađenje je barem dvostruko.
Tako čestitka i poklon postaju jedna od rijetkih vječnih uspomena, koje za razliku od sms-a i digitalnih čestitki, ostanu sačuvane u materijalnom obliku.
Postupak je jako jednostavan.
Na stranici telegramroda.hr odaberete čestitku koja vam se sviđa.
Unesete svoj tekst ili odaberete jedan od ponuđenih stihova.
Nakon toga možete odabrati i prigodni poklon, npr. plišanog medvjedića, čarapice, ručno rađene papučice, dekicu za bebe, dječji bodi s otisnutim natpisom i još puno toga.
Evo još nekih prijedloga koje riječi poslati čestitkom s čestitkom.

Iskrene i najljepše želje povodom rođenja vaše bebe.
Prenesite maloj djevojčici / malom dječaku da mu želim da mu bude radostan svaki dan u životu, a po noći neka glavom lete samo lijepi snovi. Da bude zdrav, pametan, lijep i sretan i neka ga čuva dragi Bog.

Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći usporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu obitelj.
Iskrene čestitke za rođenje bebe.

Čestitamo vam ovaj najljepši događaj u vašem životu. Znajte da ste danas dobili najveće blago koje čovjek može poželjeti. Iskrene čestitke za rođenje bebe.

Dobrodošlo na svijet biće malo, čisto i meko, a na pogled tako drago i sretno. Život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti život pruža.

Želim da ti život bude kao san, da budeš sretna svaki dan, da te tuge nikad ne dotaknu, da te brige na putu nikad ne spotaknu, da ti put do zvijezda bude čist, da samo najbolje bude tvoj cilj. Budi dobra i uvijek tako mila, kao što ni jedna beba do sada nije bila.

Exit mobile version