Site icon Mamina čarolija

Gdje sve mogu podići trudnički poklon paket

paket dobrdoslice

Mnoge mame će zanimati gdje se mogu sve podići paketići za trudnice i tek rođene bebe, pa s vama dijelim dio popisa onih koji imaju nešto spremno za vas, a da toga niste ni svjesne.

DM – Paket za trudnice i paket dobrodošlice za bebu

Uz predočenje kartice dm active beauty na blagajni preuzmite:

Kada se vaša beba rodi, čeka vas novi paketić, također uz predočenje dm kartice na blagajni.

U paketu vas očekuje:

Bubamara.eu  – 10% popusta i poklon dobrodošlice

U Bubamari vam vaš lijepo zaobljen, trudnički trbuh svaki utorak omogućuje 10% POPUSTA odmah prilikom kupnje potrepština za vašeg nadolazećeg člana obitelji. Pogodnost možete koristiti i kada postanete mama. Prilikom učlanjenja u Bubamara klub dočekati će vas i simboličan poklon paket za novu bebu koji uključuje čarapice, dudu i nekoliko testira i voučera s popustima.

HiPP klub pogodnosti – poklon paketi

Registracijom u HiPP klub pogodnosti  na Vašu će kućnu adresu stizati HiPP pokloni u vrijeme trudnoće i nakon rođenja djeteta. Za svaki period pripremljeni su različiti pokloni od uzoraka, edukativnih brošura, jedinstvenih HiPP promotivnih proizvoda do samih proizvoda. Svakoga mjeseca također ćete dobivati poticajno pismo za roditelja koji prati razvoj djeteta u svim njegovim razvojnim fazama.

MultiPlusCard Dječji klub – paket pelena gratis

Članstvo u Dječjem klubu osigurat će Vam još atraktivniju ponudu i povoljniju kupnju u prodavaonicama Konzuma gdje možete pronaći bogat izbor proizvoda visoke kvalitete namijenjene prehrani i njezi nježne i osjetljive bebine kože. Nakon obrade vaših podataka, u roku od 6 tjedana, na kućnu adresu stići će vam kupon s kojim u Konzum prodavaonici odabirete Lumpi pelene, veličine koja odgovara vašoj bebi. 4 puta godišnje na kućnu adresu ili putem e-maila stizati će vam kuponi sa popustima na odabrane artikle iz dječjeg asortimana.

Klub Novalac

Roditelji registrirani u Klub Novalac na svom profilu mogu preuzeti knjižicu Prva godina dojenčeta, koja pomaže prilikom rođenja djeteta, najčešćih probavnih tegoba, o boljem razumijevanju njegovih potreba i prehrane u prvoj godini života.
Svi roditelji nakon registracije u Klub Novalac dobivaju poklon iznenađenja, niz pogodnosti aktivnosti, jer roditelji najbolje znaju što je za obitelj potrebno.

La Roche-Posay Baby klub

La Roche-Posay je osnovao Baby klub za sve roditelje kako bi im pomogao u njezi najosjetljivije kože te bio njihov saveznik u zaštiti kože njihovog djeteta. Uključenjem u La Roche-Posay Baby klub ostvarujete posebne pogodnosti kreirane baš za roditelje – posebne popuste, mogućnost da prvi isprobate novitete i mogućnost prvenstva dobivanja uzoraka. Nakon učlanjenja u klub na adresu poslat će vam poklon dobrodošlice.

Mueller – 15 % na ukupan iznos računa

U Muellerovom klubu za trudnice i bebe ostvariti ćete 15 % na ukupan iznos računa i dodatne popuste koji će vam stizati pute email adrese kvartalno. Registrirati se možete ovdje.

Ljekarne Švaljek – poklon torbu prepuna proizvoda (uz otpusno pismo za bebu)

Ljekarne Švaljek pripremile su u suradnji s partnerima poklon torbu za svaku rodilju u gradu Zagrebu i Krapinsko-zagorskoj županiji. Torba sadrži vrijedne poklone za mamu i novorođenu bebu te razne poklon bonove, popuste i edukativne materijale.  Torbu možete preuzeti u jednoj od ljekarni uz predočenje otpusnog pisma u roku od 3 mjeseca od rođenja djeteta. Prilikom Vaše prve kupnje u ljekarni Švaljek odobrava se popust od 10% uz otvaranje kartice vjernosti! Podizanje paketa potrebno je prethodno najaviti telefonski, kako bi se pripremio na vrijeme, o čemu ćete biti također telefonski obaviješteni.

Možda vas zanima članak: Pokloni s kojima ćete oduševiti svaku trudnicu ili mladu mamu

Exit mobile version